10 Nisan 2010

Hasibe'nin Yastığı ve Papatyaları:))

Herşey Hasibe İçin:))

2 Nisan'dı sevgili arkadaşım Hasibe'nin doğumgünü. "İyi ki doğmuş, iyi ki benim arkadaşım, iyi ki benim komşum:))))  Ne mutlu bana değil mi??  Nice güzel yaşlara...

O'nun doğumgünü yaklaşırken, ben, her zamanki gibi durup durup son günlere doğru başladım hazırlıklara. Ama yaptım bitirdim. Son olarak ütüsünü yapıp artık yastık bitti, yaşasın!!! diyeceğim. Ütüyü hafiften sürdüm mavi sutaşı, ütüye yapışır gibi oldu, hemen ütüyü çekip, sutaşısız yerlerden ütüleyeyim diye bir kez daha ütüyü sürdüğümde sağ alt taraf ütüye yapışan mavi sutaşıdan boyandı:((( Aman Allah'ım, ne yapayım, nerelere gideyim... Sakin, sakin, sakin dedim kendi kendime, hemen pes etmek olmaz. Doğumgünü yarın, vermem lazım hediyeyi. Bişeyler yapmalıydım. Sağ alt ve sol alt köşedeki koyu mavi kalpler yoktu, mavi lekeyi kaybetmek için yerleştirdim ve işte kurtradık yastığı:))))

Çerçeveyi almıştım, onun içini de yeşil kumaşla kaplayıp, içine papatyaları yerleştirdim. Neden mi papatya?? Hasibe papatyayı çok sever de ondan...:))
Son olarak bi hediye torbası hazırladım, üstüne minik iki kalp tutturdum inciyle... üstüne de kurdele geçirdim, noel babanın yılbaşı çuvalı gibi oldu. 
Arabasının bagajına koydum:)))


İyi günlerde kullan canım benim...
Detaylı fotoları http://hasibece.com/tr'den görebilirsiniz.


4 yorum:

  1. Canım arkadaşım beniiiim:) Duygular karşılıklı:) Çok ama çok teşekkür ediyorum, bir daha bir daha... Eline aklına sağlık...Hikâyesini de öğrenmiş oldum bu arada. Koltuğumdaki yerini aldı bile:) Papatyalar da raftaki yerini:) Asortik bi yastığım var artık:)))

    YanıtlaSil
  2. İyi günlerde kullan canım. Mutlu, mutlu:))

    YanıtlaSil
  3. Bu da güzel bu da :) Su taşı işlemeye bayılıyorum ben. Sen de mi yoksa? Capcanlı yastık, Hasibe güle güle kullansın, sırtı ağrımasın, geç oldu ama Hasibe'nin doğum günü kutlu olsun, mutlu olsun hep..

    YanıtlaSil
  4. sevgili gülen, ben sutaşına da, dantele de, herşeye bayılıyorum ve kullanmaya çalışıyorum. hasibe adına teşekkür ederim:))

    sevgiler

    YanıtlaSil

♡ sevgiyle kalın ♡

nagehan kadıoğlu öge
asortik