21 Ocak 2010

Cep Telefonu Kılıfı-1

Evdeki kumaş, dantel, boncuklar, düğme ve azıcık kalan ince kurdeleyi kullanarak yaptığım cep telefonu kılıfı. Çok şirin ve kullanışlı.

Oyuncak -1-

Pisitoş
Şöyle bir baktım da hep yastık var çalışmalarım arasında, ben sadece yastık yapmıyorum tabiki. İşte bu kedi de onlardan sadece biri. Adını da başlığı yazarken aklıma geldi. İrem'in arkadaşına hediye ettiği yaramaz kediden aklıma geldi, Pisitoş.
İrem; bizi bırakıp gurbet ellerde öğretmenlik yapan, dünya tatlısı yeğenim. Sevgilerimi gönderiyorum kendisine.
Bizim Pisitoş'ta İpekböceğinin penceresinde uslu uslu duruyor:))
İpekböceği'mi kim, hımm onuda başka bir çalışmamda tanıtırım.






Babalar Günü Yastıklarım

Babalar gününde babalarım için hazırlamış olduğum yastıklar bunlar da... Güle güle, iyi günlerde kullanıyorlar biliyorum;)) Sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum her ikinizede sevgili babalarım, sevgiyle kalın.
























6 Ocak 2010

Canım Anneme Anneler Günü Hediyesi "Minik Kız" Yastığı

Annemi mutlu etmek çok kolaydır. Anneler günü vesilesiyle kayınvalidemden sonra, anneme bu yıl da kendi yaptığım bir hediyeyi vermek istedim. Geçen yıl, tarifini sevgili Hasibe'nin verdiği Browni'yi yapıp götürmüştüm, Çok mutlu olmuştu.
Günlerce düşünmüştüm ne yapabilim diye. Ve sonunda "Minik Kız"ı koyuldum işlemeye. Sevgisini baştacı etmiş "Minik Kız" hediye oluverdi.
Daha önceki yastıkları terziye diktirmiştim. Hep son dakikada Mehmet Amca'nın terzi dükkanına gidip acele ederek diktirmiştim. Bu yastığı diktirmem imkansız:(( Güzelce paket yaptım, anneme giderken yolda gözüm hep terzi aradı, pazar günü açık dükkan yok. Öylece verdim. Annem paketi açtığında mutluluğuna diyecek yoktu.
Hemen dikmiş ve odasını süslemeye başlamış bile yastık.
Birde yanında bonusu vardı "Baykuş Yastık". Onun tamamını elimle dikmiştim, o hazırdı Allah'tan.
İyi günlerde kullan canım annem benim.
Sevgiyle ve sağlıkla kal ve hep bizimle kal...