9 Mayıs 2011

Vazo Yenileme

Bu bir şişeydi. Turşu satan dükkanların vitrinlerinde görüyorum. 
3 yıl önce tuttuğumuz evin mutfağında duruyordu. Yıkadım, temizledim. Sonra da beyaza boyadım, biraz doku oluştu dışında hoşumada gitmişti. Öyle kullanıyordum. Ta ki geçen gün değişik birşeyler yapmak isteyene kadar. Evdeki materyallerden birşeyler yapmaya başlamıştım. Boncuklarla süslüyordum ki, peçete dekupaj fikri oluştu. Peçete dekupaj hep duyardım da nasıl yapıldığı hakkında hiçbir fikrim yoktu. Tiryaki Hobi'ye yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. 
Hemen Bauhaus'a gidip malzemeleri aldık. Eşimin tehditlerinin üzerine eve gelir gelmez hemen işe başladım. (Birçok şeyi yarım bıraktığımı bildiğinden, "bunları hemen kullanacaksan ne ala, yoksa bir daha bulamazsın" deyince panikledim:) Gerçekten atabileceğini düşündüm aldıklarımızı:)) Aldığımız 3 renk boya, 1 kapatıcı, 3 peçete, dekupaj tutkalı, bi de sprey vernik. Fırça almadım, çünkü vardı. Canım sıkıldıkça boyarım biryerleri:))
Vazo için hemen işe koyuldum. Benim şişe zaten beyaz boyalı olduğu için kapatma işlemini geçtim. Dekupaj için satılan peçetelerden de almıştım 3 tane ama, ben bu vazoda evde olan peçetelerimden kullandım. Böyle birşey çıktı ortaya. Ben çok beğendim, çok güzel olduğu için değil, kendim yaptığım için. Umarım sizler de beğenirsiniz. 





9 yorum:

  1. :)))
    yardımcı olmak ne demek, sayenizde yaptım.
    tekrar teşekkür ederim.
    kalın sağlıcakla...

    YanıtlaSil
  2. Süper olmuş ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  3. sevgili sbu ve special event photograper çok teşekkür ediyorum. ayrıca burada sizi görmek çok güzel. seviyorum sizi:))

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler neslice. hoşgeldiniz:)

    YanıtlaSil
  5. harika olmuş..süper..

    YanıtlaSil
  6. muhteşem bir yenileme olmuş, renkler desen ne kadar hoş durmuş :) bayıldım, ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  7. hoşgeldin sevgili semra özge yılmaz:)

    teşekkürler...

    YanıtlaSil

♡ sevgiyle kalın ♡

nagehan kadıoğlu öge
asortik