31 Aralık 2011

2012... Yepyeni Bir Yıl...




* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Kutlama mesajım kısa oldu ama konuyu biraz açarsam içimden geçen cümleler uzun uzun.


Umutlar, evet hiçbir zaman tükenmesin, tüketmeyelim. Olmuyor demeyelim, mutlaka olur, er veya geç. Ama olur. Umut etmekten vazgeçmeyelim. Umutlar tükendiğinde maalesef herşey tükenebilir...

Sürpriz, çok severim sürprizi. Ama hala almadığım piyangoma büyük ikramiye çıkarmı, böyle bir sürpriz olur mu diye bir beklentim yok (hala mantıklı düşünebiliyorum). Evet her daim, güzel sürprizler olsun hayatımızda. Küçük, büyük boyutları önemli değil. Beklemediğimiz bizi mutlu eden süprizlerle dolu olsun yeni yıl...



Evet en önemlisi tabiki sağlık. Sağlıklı capcanlı bir yıl diliyorum. Allah dert verip derman aratmasın. Sağlık sorunu yaşayan herkese acil şifalar diliyorum, herkes tez zamanda sağlığına kavuşsun, yeni bir yıl geliyor, geçmiş yılları aratmayacak kadar güzel olmasını diliyorum bu yılın.


Mutluluk, evet işte insan mutlu değilse, maalesef sağlıklı da olamıyor. İçiniz sevgiyle dolsun, dolsun taşsın. Taşsın ki etrafınızdakilere de etkisi olsun:)) Biz mutlu olalım, etrafımızdakiler mutlu olsun, herkesin ayakları yerden kesilsin. Herkes mutluluk sarhoşu olsun!! Nasıl olurdu acaba, düşünüyorumda canlandıramadım gözümde bir türlü, sanırım bu pek mümkün değil... Olabildiğince mutlu olalım, mutlu edelim. Birçok şeyin anahtarı bence. Çünkü herşey paylaştıkça çoğalıyor, mutlulukta öyle. (Mutlu bir çiftin güzel bir yeniyıl hikayesi var severek okurum zaman zaman. Geçenyıl yayınlamıştım, okumak isterseniz buyurun lütfen).


Başarılı dedik, evet başarının doruklarında olalım. Zirve yapalım bu yıl:)


Felaketler olmasın, savaşlar olmasın. Gereksiz özgürlük kısıtlamaları olmasın. Kriz olmasın. Kriz nedeniyle kimse dibe vurmasın, birileri köşeyi dönmesin lütfen. Haksızlıklara, adam kayırmalara, yalakalıklara son verilsin. Daha adil bir düzen olsun, daha insanca yaşayabilsin herkes, çünkü bu herkesin hakkı.

Kimse para, pul sorunu yaşamasın. Bolluk, bereket içinde olsun 2012. Huzurlu olsun. Ne güzeldir huzurlu olmak...



Tüm isteklerinizin/isteklerimizin gerçekleştiği bir yıl olsun.

Herşey güzel olsun, özetleyince aynı cümle çıkıyor ortaya, 

   sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl...


Sevgiyle kalın...

4 yorum:

  1. mutlu yıllar ve sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. ruşen teşekkürler...
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. asortiğim güzel dileklerin bende çok teşekkür ederim.. mutlu seneler...!!!

    YanıtlaSil
  4. Nilgün teşekkürler canım, tekrar mutlu yıllar, mutlu yaşlar:))

    YanıtlaSil

♡ sevgiyle kalın ♡

nagehan kadıoğlu öge
asortik