19 Aralık 2011

Bursalı Blog Yazarları Etkinliği Tamamlandı...

BURSALI BLOG YAZARLARI 

AYTEN BOZKAYA SPASTİK ÇOCUK HASTANESİNDE'Kİ 

ETKİNLİĞİ TAMAMLADI...


Bursa’da faaliyet gösteren Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi, Türkiye’nin Sağlık Bakanlığına bağlı tek Spastik Çocuklar Hastanesidir.
Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi, Serebral Palsili çocuklar için yatarak ve ayaktan, diğer engelli çocuklar için ise ayaktan tedavi bölümleri içeren rehabilitasyon hizmeti ve bulunduğu bölge halkına da poliklinik hizmeti vermektedir.
***
Sosyal sorumluluk projesi olarak gerçekleştirdiğimiz bu güzel gün için bizlerin organize olmasını sağlayan başta sevgili çiğdem'e ve katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. 
Kendi adıma söylemem gerekirse çok mutlu oldum, güzel bir projeydi, umarım faydalı olmuştur... 
Kahvaltı faslından sonra aldık iplerimizi ve şişlerimizi, etkinlikte örgü örelim, bilmeyenlere öğretelim demiştik. Meral hanımla başladım, ne örelim? hadi kaşkol örelim, sıkıcı olmasın oyalanırsınız dedim, O'da kabul etti ve başladık. Kime örüyoruz? Hangisi sizin çocuğunuz diye sorduğumda, benim oğlum Kadir şu anda burada değil, gezmeye gitti dedi. Çok sevindim, mutlu oldum. Anlattı Kadir'i... Kadir uzun yıllar Ankara'da tedavi görmüş, sonra bu hastaneye gelmişler, çünkü Bursa'nın bir ilçesinde yaşıyorlarmış, biraz daha yakın. Kadir liseyi bitirmiş, bilgisayar kursuna ve yine hastanede tedavilerine devam ediyormuş. Odalarını gösterdi, kısacası nasıl bir hayatları olduğunu anlattı sevgili Meral. Uzun yıllardır orada olduğu için O'na Meral Anne derlermiş. Ben hala Kadir'i merak ediyordum, bu başladığım kaşkol kimi ısıtacak acaba diye... Fotoğrafını gösterdiler Kadir'in. Kadir çok başarılı bir çocuk onu anladık, bi de çok yakışıklı:)) Kadir'e ve orada tedavi gören tüm çocuklar ve ailelerine ve de tüm sevecenlikleriyle hizmet veren çalışanlara sevgi ve saygılarımı gönderiyorum. Anneler ve çalışanlar eli öpülesi, çocuklar ise herşeyin en iyisini hakeden (tüm evlatlar gibi) birer melek... Önümüzde yepyeni bir yıl var, umutlar var... Umudum Allah hiçbir aileyi, özellikle hiçbir anneyi böylesi zor bir durumla sınamasın. 

Fotoğrafları arkadaşlarımız paylaştığı fotoğraflardan karma yaptım:)) Teşekkür ediyorum... 

marifetli eller...

 kolalgelsin, siz ne örüyorsunuz bakalım?:))


 sevgisiz, ilgisiz olmaz...


çok sevgili meral anne...


birlikten kuvvet doğar...


düşleriminincisi'nin neşeli çamağacı... eline sağlık:)


 kolaygelsin arkadaşlar:)


ve işte hepimiz...



Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için...


Etkinlik olmasına gerek yok, en kısa zamanda tekrar ziyaret etmek istiyorum. Meral Anneyi görmek istiyorum kaşkolu güzel örmüş mü?? :)) Kadir'i görmek istiyorum, bakalım kaşkol yakış mı? :))  hepsini görmek istiyorum, hepsini:))

Hepsine kucak dolusu sevgiler, selamlar...


Teşekkürler Çiğdem...



6 yorum:

  1. Harika bir gündü Nagihancım o gözler gözümün önünden gitmiyor iyiki oradaydık ve birlikte daha bir çok etkinlikte bir araya gelicez inşallah, sevgiler dostçakal

    YanıtlaSil
  2. Nesli evet gerçekten çok güzeldi. ben şimdiden devamını bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  3. ne güzel anlatmışsın canım çok etkisinde kaldım çocukların en kısa zamanda tekrar gitmek istiyorum bende sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Düşlerimin İNCİSİ teşekkürler, aslında hiçbirşey yazmayacaktım bir iki cümle derken almış başını gitmiş yazı, ne hissettiysem yazmışım:)

    YanıtlaSil
  5. Organize edenlerin ve katılanların yüreğine sağlık.Hepinizi alkışlıyorum...

    YanıtlaSil
  6. emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.ellerinize yüreğinize sağlık...

    YanıtlaSil

♡ sevgiyle kalın ♡

nagehan kadıoğlu öge
asortik