13 Şubat 2014

Değişim iyidir...

Bahar gibi. Çiçek açması gereken tüm ağaçlar çiçeklerini de açmış. Hoşuma gidiyor, ama endişeliyim. Neden acaba?? Kışın ortasında bahar havasını yaşamanın sonuçlarını düşünüyorum, nelerle karşılaşacağımızı kestiremiyorum. Umarım endişelerim yersizdir. 
İşlerimin yoğunluğu nedeniyle epey ayrı kaldım buralardan. Hatta tüm sosyal medyadan. Arayı fazla uzatmadan kısacık yazılar eşliğinde yayınlarıma devam etme kararı aldım. Ne mühim bir karar almışım ama:))
Siyahken, beyaza döndürdüğüm ve sanki daha çok sevdiğim mumluğum.












Keyifli geçsin günleriniz...


30 yorum:

  1. bahar havası bende de endişe yaratıyor. özellikle de tüm kış yağışın ne kadar az olduğunu düşünürsek. Tabi bir de açan o çiçekler var... Umarım donmazlar çok üzülüyorum. Hava iyi oluyor sonra soğuyuveriyor hepsi donuyor :( Bu arada before after çalışmasnız da çok güzel olmuş. Ben de iş dolayısıyla uzun süre ayrı kalmıştım sahalardan dönmek güzel oluyor :) özletmeyin kendinizi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seden'cim bu havalar hem rahatsız ediyor, hem huzursuz. artık herşeyi zamanında yaşamak bile lüks oldu bize:( üzücü...
      biraz daha ayrı kalsam buralardan soğuyacakmışım gibi geliyor, kıyamam ben bloguma oysa:))
      çalışmayı beğendiğine sevindim. teşekkürler.
      sevgiler kucak dolusu:)

      Sil
  2. Nagehan'cığım hoşgeldin tekrar,mumluk beyaz hakikaten daha güzel, şık olmuş eline sağlık, havalar çok anormal:( Ankara'da kış olmadı bu sene:(
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. müjde'cim hoşbuldum.
      doğu anadolu hariç hiçbiryerde kış olmadı, endişe verici değil mi??
      sonumuz hayırolsun.
      sevgiler sana ve bücürük'e:)

      Sil
  3. Yaz bizi fena kavuracak gibi kaynakların durumu endişe verici gerçekten, umudumuzu kaybetmeyelim baharımız yağışlı geçer inşallah.Beyaz hali daha sıcak bir hava vermiş bu şirin mumluğa ellerinize sağlık.Karaları bırakalım bembeyaz olsun içimiz dışımız yanımız yönümüz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ezem ruveyda işte onları düşündükçe daha çok endişeleniyorum. çünkü çok sıcağada tahammülüm yok, susuzluk çok kötü. umarım düşündüğümüz kadar kötü geçmez.
      evet benim sağım, solum, önüm, arkam beyaz zaten. beyaz iyidir, beyaz candır:))
      sevgiler kucak dolusu

      Sil
  4. Bu ara bende de bir beyaza dönüş durumları var, hadi hayırlısı... Koyu renklerde yıllarca yine boğmuşum kendimi diye düşünüyorum. Böyle bir ferahlık mı arıyorum ne:) Bak ne güzel olmuş mumluk,ellerine sağlık, iyi ki yapmışsın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cafemola'cım ferahlık aranmaz mı hiç?? koyu renk mobilya moda diye alınmıştım eminim ama artık herkesten herşeyden o kadar sıkılmış durumdaki her ortamda ferahlık arıyor, doğal olarak evinden başlıyor değiştirmeye. benim kanaatim böyle:) aradığın ferahlığın peşini bırakma:)) beyaz iyidir, beyaz candır:))))
      sevgiler kucak dolusu

      Sil
  5. Hoşgeldin Asortik' cim.Hepimiz aynı durumdayız. Çeşitli nedenlerden uzak kaldık blogdan.
    Umarım Kış, kaldığı yerden devam eder, mikroplar kırılır, yağmurlar barajları doldurur, tarlaları yeşertir. Yoksa başta susuzluk, kıtlık, ona bağlı olarak pahalılık kapıda.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. asuman'cım hoşbuldum. evet hep buralarda dolaşmak istiyorum, birşeyler yayınlamak istiyorum ama olmuyor. sağlık olsun:))
      bu konuda umudumu hala yitirmedim, şubatın ortasındayız mart var. belki de kapıdan baktırıp kazma kürek yaktırır. ne güzel olur. çok soğuğuda sevmem ama herşeye razıyım. denge bozulmasın yeter ki! kıtlık, susuzluk, pahalılık ve çekilmez mevsimler ne kötü. umarım endişelerimiz yersizdir.
      sevgiler kucak dolusu

      Sil
  6. ben de daha çok sevdim, ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o zaman mesele yok lupinin annesi:)))
      öptüm seni ve şirin kızını:)

      Sil
  7. Hoşgeldin Nagehancığım bende blogumdan uzun bir süre ayrı kaldım zaman ,zaman bunu yaşıyoruz.Havaların böyle gitmesi benide endişelendiriyor susuz kaldığımız camilerden su taşıdığımız günleri hatırlıyorumda çok zordu.Mumuluk harika ellerine sağlık.
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mehtap'çım hoşbuldum.
      o kadar susuz kalıp o günleri tekrar yaşamayı gerçekten hiç istemem.
      çocukluğumuzda maalesef çok yaşadık bunları. umarım endişelerimiz yersizdir diye diretiyorum ısrarla.
      teşekkürler, sevgiler...

      Sil
  8. Bahat havasını severim Nagehan ama kış ortasında baharı yaşamak benide endişelenditiyor. Kar, yağmur yağsın normali budur. Ağaçlar bu havalara aldanıyor ve açıyorlar ne kötü.
    Mumluğuna bayıldım eski hali güzelmiş ama yeni haliyle harika olmuş. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslı'cım hepimiz aynı endişeleri taşıyoruz ne yazık ki. evet baharı bende severim ama kış ortasında değil tabiki:(
      mumluğumu beğendiğine sevindim:) teşekkürler
      sevgiler

      Sil
  9. Evet, keşke mevsimler yerli yerinde olsa. Bundan sonra kar zor, bolca yağmur yağsa bari.
    Mumluk aynı ama renk nekadar farklı gösteriyor, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nowacraft yağmur duasına çıksak bir faydası olur mu acaba?? o duruma geldik artık. herşey gibi mevsimleri de zamanında yaşamak güzel.
      evet küçük bir dokunuş havasını değiştirdi mumluğumun:)
      teşekkür ederim.
      sevgiler

      Sil
  10. Hava konusunda endişeliyim ben de. Bahar geliyor gibi bir sevindim hiç yok, üzülüyorum daha çok. Kış olmadı ki hiç. Uludağ felaket bir sezon yaşıyor, bundan sonra kar yağarsa bile kötü bir ocak geçirdi, şubat ayı da şimdiye kadar parlak değil. Kayaktan dolayı demiyorum, asıl önemli olan kar miktarı. Kar olmalı ki yazı susuz geçirmeyelim.
    Neyse biz gene de olumlu düşünelim.
    Sendeki mumluğun aynısının biraz daha kısa ve genişi var bizim evde. Boyamak hiç aklıma gelmedi doğrusu. Boyayıp eskittin mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. semi'cim bahar aylarını o kadar çok severim ama küçücük bir sevinç yaşıyamıyorum, hep endişeliyim sonucunu düşünüyorum. bu mevsimde dağda kar olmaması ne demek? nasıl endişelenmeyelim ki?
      tamam olumlu düşünmeye devam, kar görmedik bari bol bol yağmur yağar da telafisi olur.
      evet boyayıp bir iki yerine zımpara ile şöyle bir iki vuruş yaptım. hepsi bu:)
      boyamak istersen yaparız, eskitiriz:)
      öptüm seni

      Sil
  11. Daha kişi yasayamadan bahar geldi. Ilk defa havalar bu kadar sicak gidiyor almanyada da.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. özgür tatlar almanya için güzel birşey olabilir, biraz bahar havası yaşamak. sürekli kapalı hava bunaldınız artık:)) gözünüz gönlünüz açılsın:))
      sevgiler

      Sil
  12. Çok çok haklısınız. Yaşananlar endişe verici. Çok üzüyor ama belli ki bu durumlar hep belli çevreleri endişelendiriyor, ciddi önlemler alınmalı.. Geç kaldık bu saatten sonra ozon deliği kapanır mı? diye düşünmeden elimizden geleni yapmalıyız. Bu arada harika olmuş mumluk:) değişiklik hakikkatten iyi geliyor, mekana, insana;)! sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. handan'cım böyle birşeyin sebep olmasını istemezdik hiçbirimiz ama korkulan oldu işte. elbette zararın neresinden dönülürse kardır.
      çok teşekkürler. evet gerçekten iyi geliyor küçücük dokunuş bile:)
      sevgiler

      Sil
  13. Canım, havaların bu durumu bende de endişe yaratıyor ne yazık ki. Doğanın alışık olmadığımız bu halleri belli ki yolunda gitmeyen şeylere dikkatimizi çekmemizi istiyor. Umarım doğayı bu hale getirdik ama durdurmak için geç kalmamışızdır. İnsanlık el birliğiyle bütün doğal düzenleri mahvediiyor. Sonumuz hayır olsun demekten başka birşey kalmıyor... :(
    Bu arada mumluğun her iki halini de çok sevdim. İçinde mum yanarken çok hoş göründüğü belli. Beyaz halini de çok sevdim. Güzel günlerde kullan canım...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  14. heyyfi'cim evet özetle sonumuz hayır olsun. çok tedirginim, çokkk:(
    evet yanarkende gayet güzel:) beyaza boyadıktan sonra hiç yakmadım, deneyeyim bakalım:)
    kucak dolusu sevgiler, selamlar:)

    YanıtlaSil
  15. beyaz hep güzellik getiriyor objelere.çok yakışmış bu objeyede.ellerine sağlık canım.bahar havası bozuldu şimdilerde ankarada.içim kararsada bereket yağıyor diyerekten teselli oluyorum.yoksa susuzluk,pahalılık gırla gidecek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. alanay ben de hava soğuyunca hiç şikayet etmiyorum, yağmur, kar ne varsa bekliyorum. sonunu düşünüyorum, tedirgin oluyorum. umarım korktuğumuz başımıza gelmez.
      beyaz güzeldir:))
      sevgiler

      Sil
  16. Şu an İzmir fırtına ve yağmura teslim oldu...Susuz kalmayız bu yıl inşlh..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilek Toksoy bursa hala günlük güneşlik. endişelenmekte haklı mıyım, neyim?

      Sil

♡ sevgiyle kalın ♡

nagehan kadıoğlu öge
asortik