10 Nisan 2018

Kendileri Küçük, Marifetleri Büyük Ev Aletlerinde Kampanya Var!

Günlük hayata kazandırdıkları konforla artık vazgeçilmezler arasında yer alan küçük ev aletleri istisnasız her evin ihtiyacı! Ancak her ürün gibi küçük ev aletlerinin de bir kullanım ömrü var. Bir süre sonrasında eskiyerek sorun çıkarmaya başlayabiliyorlar. Çekiş gücü azalan elektrik süpürgesinden, saçlarınızı bir türlü kurutamayan saç kurutma makinesinden, sizi ziyadesiyle yoran ütünüzden kurtulmanızın vakti geldiyse, size müjdeli bir haberimiz var. 
Küçük ev aletlerinde indirim peşinde koşmanıza gerek kalmayacak. Çünkü MediaMarkt şaşırtan bir kampanya hazırlamış. Şaşırtan diyoruz çünkü alışkın olduğumuz indirim içerikli bir kampanya değil. Firma, küçük ev aletlerinde 4 al 3 öde isimli bir kampanya ile oldukça kazançlı bir alışveriş imkanı sunuyor. 
Adından da anlayabileceğiniz gibi kampanya kapsamında 4 ürün alıyorsunuz ve fiyatı en düşük olan ürün için ödeme yapmıyorsunuz. Aldığınız ürünlerden biri bedavaya geliyor. Haliyle indirim kampanyalarından çok daha avantajlı olduğunu söyleyebiliriz. Üstelik kampanya kapsamında seçenek olarak sunulan ürünlerin tamamı, Arzum, King, Tefal, Philips, Arnica gibi lider markaların yeni ürün modelleri arasından seçilmiş durumda. 



Çeyizinizi Tamamlamanız İçin Bir Fırsat!
Aslında bu müjdeli haber en çok evlilik hazırlığı yapanları ilgilendiriyor. Çünkü çeyizinizde eksik olan küçük ev aletlerini tamamlamanız için harika bir fırsat olduğunu belirtmemize gerek dahi yok. Blender seti, tost makinesi, ütü, elektrikli süpürge, katı meyve sıkacağı, el feneri gibi onlarca farklı ürünün kampanya kapsamına dahil edilmesi de açıkçası avantajlı bir alışveriş imkanı sunuyor. 
Bu arada kampanyanın kişisel bakım ürünlerini ve beyaz eşyaları da içerdiğini belirtelim. Şayet kullandığınız beyaz eşyaları yenilemek ya da yeni teknolojilerle üretilen kişisel bakım ürünlerine sahip olmak isterseniz de MediaMarkt kampanyasından faydalanabilirsiniz. Gelen son bilgilere göre kampanyanın 15 Nisan’da sona erdiğini de üzülerek hatırlatalım. Yani kazançlı bir alışveriş yapmak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor. 
Elbette indirim kampanyalarından çok daha avantajlı bir kampanya olması nedeniyle, ilgi bir hayli fazla! Ürün seçeneklerinin azalması da an meselesi ve daha fazla seçenek arasından tercih yapma keyfini yaşamak isteyenlerin hemen MediaMarkt web adresine tıklamasında fayda var. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

♡ sevgiyle kalın ♡

nagehan kadıoğlu öge
asortik