17 Temmuz 2018

Bölgesel Yağlanma Artık Kader Değil!

Çok sayıda kişi son derece ideal bir kiloya sahip olmasına karşın fit bir görünüme kavuşamıyor. Özellikle genetik faktörlerin belirleyici olduğu bu duruma sebebiyet veren ise bölgesel yağlanma oluyor. Vücudun özellikle göbek, karın, basen ve bel bölümlerinde görülebilen bölgesel yağlanma artık kader değil. Çünkü liposuction ve lipoliz yöntemlerinin bir arada uygulanması ile fazla yağlardan kurtulmak mümkün olabiliyor. 
Vücudun istenen herhangi bir bölümüne uygulanabilen lipoliz işlemi ile yağ hücrelerinin işlevini kaybetmesi sağlanıyor. Bu yöntem esnasında herhangi bir acı ya da ağrı hissedilmiyor olduğunu da belirtmek gerekiyor. Sonrasında yağ hücreleri liposuction yöntemi ile vücuttan dışarıya atılıyor. Konuya dair buradan daha fazla bilgi de alabilirsiniz. 



Liposuction Nerelere Uygulanabilir? 
Bu işlem aslında vücudun herhangi bir yerine uygulanabiliyor. Ancak en çok bölgesel yağlanmanın yoğun şekilde görüldüğü göbek, karın, iç bacak, iç kol, basen, bel gibi bölgelere uygulandığını belirtmek gerekiyor. Ayrıca liposuction işlemi artık çok daha hızlı ve etkin bir şekilde uygulanabiliyor. Vakumlu aletler yardımı ile yağ hücrelerinin dışarıya atılması daha hızlı gerçekleşiyor. 
Çok sayıda kişi liposuction işleminin aslında bir ameliyat olduğunu düşünse de bu bilgi gerçeği yansıtmıyor. Bu uygulama bir ameliyat değildir. Cilde çok küçük bir delik açılması ve sonrasında bu delikten işlevini kaybeden yağ hücrelerinin dışarıya atılmasıdır. Dolayısıyla uygulamanın cerrahi bir operasyon ile karıştırılmaması gerekir. Ayrıca klinik istirahati gerektiren bu uygulama olmadığını da belirtmek lazım. 
Sadece 3 gün evde dinlenmeniz yeterli oluyor. Bu 3 günün sonunda günlük hayatınıza kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. Bu arada cildinizin sıkılaşması ve toparlanması için yaklaşık 3 hafta korse takmanız gerektiğini de belirtelim. Korse kıyafetlerin altından belli olmadığı için rahatlıkla yaz aylarında da takılabiliyor. 
Liposuction uygulaması hakkında merak ettiğini tüm soruların yanıtlarını Vanity Klinik web adresinden de öğrenebilirsiniz. Sitede uygulamanın nasıl yapıldığı, ne gibi artılarının olduğu gibi pek çok soruya yanıt var. Aynı zamanda bu uygulamadan faydalanmak isteyenler de site üzerinden randevularını alabiliyor. Bölgesel yağlardan kurtulmanız için yapmanız gereken sadece ilk adımı atmak olacak. Artık liposuction uygulamasından korkmanıza gerek kalmadı. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

♡ sevgiyle kalın ♡

nagehan kadıoğlu öge
asortik