19 Mayıs 2019

Bayram Tatili Planınızı Yapın


Bayram tatili yaklaşıyor ve bu kez zamanınızı en verimli şekilde değerlendirebileceğiniz bir bayram tatili yapmalısınız. Rotanızı hangi tatil beldesine çevireceksiniz ya da hangi otelde konaklayacaksınız, henüz belli olmayabilir. Hatta belki de bu tatili tura çıkarak değerlendirmek isteyeceksiniz. Ancak otellerin şimdiden tam doluluk oranını yakalamaya başlaması, acele etmeniz gerektiğini beraberinde getiriyor.

Konaklama seçenekleri azalmadan bayram tatilinizi planlayarak bayram otelleri arasından seçiminizi yapmanız lazım. Dolayısıyla tatilinizi hangi beldede geçireceğinizi de netleştirmelisiniz. Elbette bunun için öncelikle otel seçeneklerine göz atmanız gerekiyor. Bu sayede otellerin ücretleri ve fırsatları da değerlendirmiş olacaksınız. Özellikle konaklama ya da seyahat ücretleri indirim fırsatları ve kampanyalar hakkında bilgi almak için internetten faydalanın!

Otellerin İndirim Fırsatlarından Faydalanın!
Fırsatlar ve kampanyaları saniyeler içerisinde görmenizi sağlayan internet siteleri de var. Bunlardan biri de BizPoint internet sitesi! Türkiye genelinde konaklayabileceğiniz otelleri, seyahat acentelerini kısacası iyi bir tatil planı yapmak için araştırmanız gereken tüm detayları en kolay şekilde görüntülemenizi sağlayabiliyor. Bu sayede siz de araştırma yapmak için saatlerce zaman ayırmak zorunda kalmayacaksınız.

BizPoint internet sitesi üzerinden bulunduğunuz yere en yakın konaklama adreslerini de görüntüleyebilirsiniz. Konum bilgisini kullanarak size en yakın alışveriş merkezlerini, otelleri, restoranları kısacası aradığınız mekanı anında gösteriyor. Dilerseniz liste formunda görüntüleyebiliyor, dilerseniz harita üzerinde görebiliyorsunuz. Araştırma yapmanın en kolay yolu olan bu site sayesinde çok sayıda kişi bayram tatilini çok daha verimli zaman geçirecek şekilde planladı. Şimdi sıra sizde!

Bu arada site üzerinden mesafeye göre de arama yapabildiğiniz bilgisini aktaralım. Örneğin arama ile 5 km mesafe seçeneğini tıklayarak bu mesafede olan mekanları da görüntüleme şansına sahip oluyorsunuz. Yani sadece tatilinizi planlarken değil, tatil yaparken de bu sitenin sunduğu imkanlardan faydalanabilirsiniz. Site üzerinden yaptığınız aramayı kaydetme seçeneği de size sunuluyor. Bayram tatilinde gezmek isteyebileceğiniz yerleri tespit ederek aramanızı kaydedebilir ve her gününüzü şimdiden planlayabilirsiniz. Unutmayacağınız bir bayram tatili yapmanız aslında zor değil. Hemen BizPoint internet sitesine tıklayarak araştırmaya başlayın ve fırsatları değerlendirin!

8 yorum:

  1. Kurban Bayramı için değerlendirilebilir. :)

    YanıtlaSil
  2. Günaydın, blogunuzu bayadır ihmal etmişsiniz...
    Eminim anlatacak çok şey birikmiştir. Hadi gelin artık…

    YanıtlaSil
  3. günaydın :)

    YanıtlaSil
  4. Blogunuz sade ve şık,yararlı bilgiler barındırıyor.Takip ettim sizi de beklerim. https://dizifilmkitaptavsiye.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Gezinirken yazılarınızla karşılaştım. Son yazınızı 2019 yılında yazmışsınız. keşke devam etseydiniz, güzel bir blogu kaybetmişiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deniz, teşekkür ederim. tamamen kaybolmuş değilim aslında. bloğunu seviyorum ama son yıllarda gereken ilgiyi gösteremiyorum. iyi günler

      Sil
  6. Bu corona maaleseg plan falan bırakmadı :)

    YanıtlaSil

♡ sevgiyle kalın ♡

nagehan kadıoğlu öge
asortik