7 Haziran 2012

Takı Tasarımcılarına Güzel Haber & SüperÇekiliş

Sevgili Edi der ki...
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

Selamlar arkadaşlar. Size yeni bir takı alışveriş sitesinden bahsedeceğim; Modapik.com,  hatta yarın Pera Butik yarışmasını kapattıktan sonra Modapik'ten hediyeler vereceğiz önceden çıtlatmış olayım .)

Çok yakın bir arkadaşımın uzun süredir üzerinde çalıştığı bu site açılalı henüz 1 ay oldu. Arkadaşım diye demiyorum ama Modapik; gerçekten çok farklı ve kendine özgü bir tarza sahip. Tasarımı çok hoş, insanın içini açıyor ve alışveriş yapması da çok rahat ve keyifli.
Takı tasarımı yapanlar size güzel bir haberim var. Sizlere de kazanç imkanı olacak ve bu sayede tasarımlarınızı Modapik.com'da satışa sunulacak ama nasıl?

Okumaya devam lütfen...


Sitede satışa sunulan aksesuarlar, hem ülkemiz tasarımcılarından, hem de yurtdışından tedarik ediliyor.Direk üreticiden alınıp takı severlere ulaştırıldığı için fiyatlar çok uygun. Ürünler tek tek seçiliyor ve bu sebeple oldukça farklı ürünler de bulmak mümkün.

Sitenin bir özelliği de "kumbara" programı. Bu program sayesinde arkadaşlarını davet edenler onların 50 TL'lik alışverişinden krediler kazanarak biriken kredilerle kumbara ürünlerinden dilediklerine sahip oluyorlar. Zaten altta görsele bakarsanız KUMBARA kullanımına dair detayları siteden inceleyebilirsiniz.

Tasarımlarını Modapik.com'da satışa sunmak isteyenler:


edi'nin sayfasına lütfen:)) 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 


VE BİR ÇEKİLİŞ...

Bu arada supercellma'nın çekilişi var ve 30 Haziran'a kadar uzatmış, görmedim, bilmiyorum, duymadım demeyin lütfen:))

Herkese bol şans diliyorum. 



4 yorum:

♡ sevgiyle kalın ♡

nagehan kadıoğlu öge
asortik