25 Mart 2018

Keyifli ve Ekonomik Alışverişin Adresi: A101

Günümüzde en temel ihtiyaçlarımızdan birisi kuşkusuz market alışverişlerimiz oluyor. Neticede bir market demek yiyecekten içeceğe, hijyenden bakıma, elektronikten hatta giyime kadar tüm ihtiyaçları bir arada karşılıyor. Günümüzde market denilince tercih edeceğiniz pek çok alışveriş noktası ön plana çıkıyor. Ancak her biri bütçe ve ihtiyaç konusunda tam anlamıyla karşılamayabiliyor. Türkiye'nin 81 ilinde farklı noktalarda şubeye sahip olan A101 aktüel bu anlamda tüketicilerin en favori alışveriş duraklarından bir tanesi. Ekonomik alışveriş imkanı vaat eden market, 7'de 70'e herkese hitap eden geniş ürün gamı ile tüketicilerini kurulduğu ilk günden beri memnun etmeyi başarıyor.
Müşterileri Bekleyen Haftalık İndirim Sürprizleri
A101 müşterilerinin en beğendikleri ve memnun kaldıkları  noktalardan birisi de haftalık düzenlenen aktüel kampanyaları.  Her hafta perşembe günleri düzenlenen güncel kataloglar, alışverişlerinizi daha ekonomik ve keyifli bir şekilde gerçekleştirmenizi mümkün kılıyor.  
İndirim kampanyaları, mağaza içerisinde yer alan tüm gıda, giyim, elektronik, mutfak ekipmanı, bakım, ev gereci ve temizlik gibi daha pek kategoride düzenleniyor. Böylelikle tüm müşteriler, ihtiyaçlarına yönelik olarak diledikleri ürün gruplarını tercih ederek alışverişlerini gerçekleştirebiliyor. Üstelik tüm güncel kampanyalardan yaklaşık 1 hafta öncesi haberdar olabilmeniz mümkün. Bu sayede stoklarla sınırlı olan ürünleri, en yakın market şubenize giderek kolayca satın alabilirsiniz. 
İçecek grubu, kahvaltılıklar, konserve&baharatlıklar, deterjan&temizlik ürünleri, margarin&sıvı yağlar, meyve&sebzeler ve kuruyemişler tüm kategori ürünleri ile karşılaşabileceksiniz. Taze, yenilikçi, doğal ve kaliteli ürünler ile evinizin tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ve hesaplı market alışverişi gerçekleştirmenin mutluluğunu doyasıya yaşayabilirsiniz. 

Online Site Üzerinden Kampanya Takibi
A101 kampanyaları takip edebilmeniz için pek çok alternatif mevcut. İster mahallelere dağıtılan broşürlerden inceleyebilir isterseniz market şubelerinden bilgi edinebilirsiniz. Zaten hafta başına doğru tüm şubelerde güncel aktüel listesi yayınlanıyor. Ayrıca daha kolay bilgi edinmek için online siteyi de takip edebilirsiniz. Online A101 sitesinde haftanın tüm güncel indirim kampanyaları ayrıntılı şekilde bulabileceksiniz. "Haftanın Yıldızları", “Çok Al Az Öde" ve "Aldın Aldın" olarak farklı A101 aktüel listeleri ile alışverişlerinizi avantajlı, hesaplı ve keyif içinde tamamlayabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

♡ sevgiyle kalın ♡

nagehan kadıoğlu öge
asortik